0 items
Selecteer een pagina

De HockeyBrouwerij

Meer dan 2500 hockeyartikelen op voorraad

De leukste Hockeywinkel van Nederland

Gratis verzending vanaf € 80,-

 Geschiedenis Hockeybrouwerij

Hockeybrouwerij is in 2014 gestart als online winkel, gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte hockeysticks volgens eigen design en is inmiddels uitgegroeid tot een trendsetter en marktleider op het gebied van hockey. Met een klein gemotiveerd team van hockey specialisten helpen we jaarlijks honderden klanten met een opmaat advies, bijvoorbeeld over welke hockeystick, hockeyschoen, scheenbeschermer of bijvoorbeeld welke grip om de stick het beste past. Werkelijk iedereen kan dus profiteren van onze kennis! Inmiddels is naast de website tevens een fysieke winkel in ‘t Gooi geopend, met ruim 200m2 aan alleen maar hockeyartikelen. Het aanbod is breed, compleet en is voortdurend aangepast met de nieuwste technologieën en producten met een blik op de wensen van de klant.

Maar het motto van Hockeybrouwerij zal altijd hetzelfde blijven: Value For Money. Bij Hockeybrouwerij vinden wij het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten tegen een laag mogelijke prijs.

Missie Hockeybrouwerij

Value For Money. Bij Hockeybrouwerij vinden we het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten  tegen een zo laag mogelijke prijs. Zo hebben merken als Osaka Adidas Dita Grays en EPPO zich wereldwijd op de kaart gezet door topproducten te leveren. Het spelen met de juiste hockeystick is dan ook een echte belevenis. Wij zorgen ervoor dat je de beste producten krijgt voor een betaalbaar bedrag. Ook met onze andere producten als schoenen werken we alleen met de beste merken. Bij Hockeybrouwerij krijg je waar voor je geld: Value For Money.

Visie Hockeybrouwerij

Hockeybrouwerij blijft zich uitbreiden met nieuwe vestigingen zodat wij iedereen zo makkelijk mogelijk kunnen bedienen. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel wij werken daarom alleen met de beste leveranciers en beste producten die bijdragen aan een optimale hockeybeleving. Daarnaast zal Hockeybrouwerij ook het (club) kleding programma alsmede de hockeymerken de komende jaren flink uitbreiden.

Waar staat Hockeybrouwerij nog meer voor?

Value For Money.

Value For money is het motto van Hockeybrouwerij. Wij vinden het belangrijk dat je de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten tegen een zo laag mogelijke prijs.

Kennis

De hockeyspecialisten van Hockeybrouwerij beschikken over een diepgaande kennis van de hockeysport. Onze kracht hierbij is dat we continu willen verbeteren en ontwikkelen, vandaar dat we een uitgebreid opleidingsprogramma hebben voor onze hockeyspecialisten.

Kwaliteit

Bij Hockeybrouwerij kun je rekenen op de expertise en inzet van de nieuwste technologieën in combinatie met de beste producten. Wij vinden innovatie dan ook zeer belangrijk.

Beleving

Bij Hockeybrouwerij gaat het om meer dan de aankoop van een product, wij willen de klant meenemen in een aangename beleving. Laat je onderdompelen in luxe en geniet in onze winkel van zo’n mooie diversiteit aan innoverende producten en. Naast het kopen van producten kun je ook terecht voor onder andere het vervangen van je grip, advies over de staat van je sticks en schoenen. Lekker een hockeymomentje voor jezelf dus!

Service en klantgerichtheid

Service en klantgerichtheid staan bij Hockeybrouwerij voorop. Onze producten worden op de klant afgestemd. Zo kun je altijd langskomen om jouw wensen te bespreken en krijg je direct advies van een van onze hockeyspecialisten.