Selecteer een pagina
Gelaatsschermen – per stuk leverbaar

Gelaatsschermen – per stuk leverbaar

7,95

Om verspreiding van het Coronavirus op het hockeyveld en in het algemeen te voorkomen heeft de Hockeybrouwerij nu ook Gelaatsschermen in het assortiment. De gelaatsschermen van de Hockeybrouwerij zijn per stuk verkrijgbaar.

Het gelaatsscherm is een verstelbaar, transparant beschermend masker. De kleurloze plastic bescherming dient als bedekking voor het gezicht en zorgt voor minimaal contact met vuil, ziektekiemen, virussen of bacteriën. Gelaatsschermen zijn een goed alternatief voor wegwerpmaskers wanneer een volledige gezichtsbescherming nodig is. Het bedekt niet alleen de mond en neus, maar ook de ogen. De gelaatsschermen hebben een eenvoudig ontwerp en past op elk hoofdformaat.

Het ontwerp is zo gemaakt dat je het gelaatsscherm ook gemakkelijk kan dragen met een bril, waardoor het je werk niet zal verstoren.

Het gezichtsscherm is herbruikbaar. Het materiaal is bestand tegen desinfectiemiddelen op alcoholbasis, dus schoonmaken is eenvoudig.

Met dit gelaatsscherm heb je gezichtsbescherming op elke plek en bij elke gelegenheid waar dit nodig is.

Is het gelaatsscherm voor gebruik op het hockeyveld (sportveld) neem dan vooraf contact op met judith@hockeybrouwerij.nl. We kunnen je dan uitgebreid informeren over goed gebruik de juiste beschermingsmiddelen.

(Wegens hygiënemaatregelen kunnen wij deze gelaatsschermen niet retour nemen en is het niet mogelijk de bestelling te annuleren als uw bestelling eenmaal is verstuurd.)

Extra informatie