Selecteer een pagina
Mondkapjes FFP2 KN95  gecertificeerd, 10 stuks

Mondkapjes FFP2 KN95 gecertificeerd, 10 stuks

49,00

Om verspreiding van het Coronavirus op het hockeyveld, in het ov en in het algemeen te voorkomen heeft de Hockeybrouwerij nu ook FFP2 gecertificeerde KN95 Mondkapjes in het assortiment. Dit mondkapje houdt gegarandeerd 95% van kleine deeltjes tegen. Voorzien van meerdere lagen, waaronder koolstof en katoen zowel geweven als niet-geweven.

Het KN95 mondkapje heeft een lage ademweerstand, is licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Het mondkapje heeft een verstelbare neusclip waardoor het goed aansluit op het gezicht. Het KN95 mondkapje is equivalent aan een FFP2 masker.

De KN95 mondkapjes zijn in een standaardmaat verkrijgbaar en voorzien van een oorband.

De KN95 mondkapjes zijn per 10 stuks verkrijgbaar maar zijn voor de hygiëne afzonderlijk, per stuk verpakt.

Is het gelaatsscherm voor gebruik op het hockeyveld (sportveld) neem dan vooraf contact op met judith@hockeybrouwerij.nl. We kunnen je dan uitgebreid informeren over goed gebruik de juiste beschermingsmiddelen. Let op: de mondkapjes zijn niet geschikt voor (professioneel) medisch gebruik.

  • Geurloos
  • Niet irriterend
  • Niet allergisch
  • CE keurmerk
  • FFP2
  • GB2626-2006 (Civil Grade)

Officieel getest

Onze mondmaskers zijn gecertificeerd en officieel getest getest en goedgekeurd. In tijden dat vele niet medische bedrijven zich hier op storten, is het juist erg belangrijk te weten dat je wel goede spullen hebt en ook echt beschermd wordt. Lees hier meer over KN95 certificering en het verschil met N95 certificering.

(Wegens hygiënemaatregelen kunnen wij deze maskers niet retour nemen en is het niet mogelijk de bestelling te annuleren als uw bestelling eenmaal is verstuurd.)

 

Extra informatie